avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită amenda ratb
Discuție deschisă în Executare silită

amenda ratb

buna ziua! daca am luat o amenda de ratb si nu o platesc ce se poate intampla? pot face inchisoare? merntionez ca nu am nimic pe numele meu si sunt major .
Veti fi executat silit prin poprire pe salariu cand veti avea.
Va multumesc pentru raspuns. Dar sa zicem ca voi avea salariu peste 3 ani, atunci mi se va mai opri din salariu? Se poate sa ma dea in judecata firma de RATB pana atunci si chiar mai rau sa fac inchisoare?
Da pt ca se prescrie in 5 ani, socotiti din anul urmator datei din pv.
NU faceti inchisoare.
Sa inteleg ca in 5 ani scap de amenda si nu pot pati nimic, doar in cazul in care voi avea salariu imi vor opri din el. Nu doresc nici sa fie obligati parintii mei sa plateasca pentru mine.
Da, scapati de amenda in 5 ani, daca nu intervine o cauza de intrerupere a prescrierii!

Adica un act de executare.

Eu zic sa va duceti sa platiti amenda!

Nu scapati de ea, oricate calcule va veti face...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara , am si eu o intrebare in cazul in care iau amenda ... andrei120819 andrei120819 buna seara , am si eu o intrebare in cazul in care iau amenda contraventionala si nu o platesc ,ce se va intampla avand in vedere ca nu detin nici bunuri si ... (vezi toată discuția)
Prescrierea RANYAtrans RANYAtrans Daca faptele sant 2007 Prima sentinta 2016 Incadrarea pana la 6 ani condamnare In ce data se prescriu faptele (vezi toată discuția)
Intrebare imprumut neplatit Bogdan2550 Bogdan2550 Buna ziua! Am fost contactat de un operator de la o firma de recuperatori in legatura cu un imprumut la banca neachitat. Imprumutul (facut acum 5-6 ani) a fost ... (vezi toată discuția)