avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 708 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Amprentele pot fi modificate?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Amprentele pot fi modificate?

Buna ziua,
As dori sa stiu daca se pot modifica amprentele? Ele sunt la politie si as dori sa stiu daca se pot modifica de catrei cei din politie.Adica sa incalce legea si sa le modifice doar sa claseze un dosar
Daca incalca legea raspund penal, se duc la puscarie,daca ce spuneti este adevarat, este foarte grav, favorizarea infractorului vine in concurs si cu luare de mita si alte posibile infractiuni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot chema in judecata urmatoarele institutii si persoane? justice123 justice123 1. Parchetul de pe langa judecatoria sectorului n si procuroarea x impreuna cu sefii acesteia y 2. Sectia de politie n si functionarii x si y 3. ITM 4. ... (vezi toată discuția)
Pedeapsa maxima care poate fi data in doua dosare penale tangentiale Stefania234 Stefania234 Buna ziua, va scriu pentru a va intreba care este pedeapsa maxima pe care o poate lua nepotul meu, in doua dosare penale, in care este acuzat de, fals ... (vezi toată discuția)
Luare de mita. plangere impotriva procurorului livi976 livi976 Buna ziua! Am fost condamnat pentru luare de mita(fara nicio proba,dar e alta discutie) si va rog sa-mi raspundeti : -parchetul nu trebuia sa intocmesca dosar ... (vezi toată discuția)