avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 212 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Luare de mita. Plangere impotriva procurorului
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Luare de mita. Plangere impotriva procurorului

Buna ziua! Am fost condamnat pentru luare de mita(fara nicio proba,dar e alta discutie) si va rog sa-mi raspundeti :
-parchetul nu trebuia sa intocmesca dosar penal si celui care a dat mita?(nu se stie cine e) dar dupa cum stiu eu e o infractiune,e un infractor ,iar daca nu se stie cine e trebuie intocmit dosar cu AN.
Pot face plangere impotriva procurorului pentru favorizarea infractorului si abuz in serviciu?
Cel mai recent răspuns: livi976 , utilizator 10:48, 29 Mai 2013
Buna ziua,
Sunt sigur ca deja parchetul a dispus inceperea urmaririi penale impotriva sa daca cumva nu s-a autodenuntat si atunci a fost scos de sub urmarire penala.
Putea fi si un lucrator sub acoperire.
av. Gabriel Klein Kiritescu
Multumesc mult pentru raspuns! Nu exista niciun denuntator,nu exista nicio incepere pentru mituitor pentru ca nu au putut stabili cine este(filmari in echipajul politiei),nu se vede fata,se aude vag vocea "mituitorului". Am fost politist 20 ani(pana anul trecut) si eu stiu ca pentru cei care nu sunt "prinsi" se intocmeste dosar cu AN ceea ce parchetul ,DGA nu au facut.Luare? De la cine? Multumesc inca o data!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Luare de mita- plangere? nonsensuri nonsensuri Buna ziua! Tocmai ce amm fost condamnat cu suspendare pentru luare de mita 50 lei, fara nicio proba concreta,dar nu asta e oful meu. Oful meu ,este ca nu a ... (vezi toată discuția)
Speta mita: unde si cum pot face expertiza email pentru stabilirea datei la care a fost trimis? alexmari alexmari Cum se poate face expertiza tehnica care sa stabileasca data la care a fost trimis , si nu data la care a fost primit, un mesaj email? Am urmatoarea speta: ... (vezi toată discuția)
Cercetare pentru denunt calomnios tiberiu8mai tiberiu8mai Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti ca daca in cazul in care banuiesc taraganarea cercetarilor asupra unei persoane care este cercetata pentru denunt ... (vezi toată discuția)