avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 153 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cercetare pentru denunt calomnios
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cercetare pentru denunt calomnios

Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti ca daca in cazul in care banuiesc taraganarea cercetarilor asupra unei persoane care este cercetata pentru denunt calomnios,unde ma mai pot adresa mai departe, in afara de agentul sef care se ocupa de acest dosar. Agentul lucreaza la sectia de politie arondata cartierului meu. Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: tiberiu8mai , utilizator 22:40, 22 Octombrie 2013
Buna ziua,
Va puteti adresa in scris la parchetul de pe langa judecatoria unde ati depus plangerea cu solicitarea de a va comunica stadiul cercetarilor.
Gabriel Klein Kiritescu
Inteleg ca plangerea de denunt calomnios e a dvoastra, indreptata impotriva unei persoane care v-a facut o plangere penala, plangere solutionata cu NUP in favoarea dvoastra.
Probabil ca tot NUP se vada si in cazul plangerii dvoastra. Unul din motive este ca aceasta infractiune (denunt calomnios) nu prea se sanctioneaza. Legiuitorul ar fi trebuit sa prevada si o amenda penala inainte de cea de condamnare.
Multumesc ! Am inteles.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Denuntare calomnioasa, ar fi posibil? laau laau Ar avea sens o plangere penala pentru denuntare calomnioasa cu cerere de despagubiri morale in cazul de mai jos? Fostul sot ma terorizeaza cu plangeri de ... (vezi toată discuția)
Procedura cercetarii penale dumutaadrianred dumutaadrianred Care sunt consecintele cand depui o plangere sau dai o declaratie. Adica, depui o plangere,acuzi pe cineva de anumite fapte,acestea sunt incadrate la talharie, ... (vezi toată discuția)
Plangere penala fara raspuns dupa mai mult de un an de la depunere Ednis Ednis Ce pot face in cazul in care de mai bine de un an nu am primit un raspuns din partea Inspectoratului de Politie la o sesizare(plangere penala)???Dupa ce am ... (vezi toată discuția)