avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 305 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plangere penala fara raspuns dupa mai mult de un an de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plangere penala fara raspuns dupa mai mult de un an de la depunere

Ce pot face in cazul in care de mai bine de un an nu am primit un raspuns din partea Inspectoratului de Politie la o sesizare(plangere penala)???Dupa ce am depus plangerea la Parchet, acestia mi-au trimis o notificare in data de 31.05.2012 prin care eram anuntat ca "se fac cercetari fata de numitul X..",precum si un numar de dosar.De atunci,nimic.Am aflat eu prin surse neoficiale ca dosarul a fost repartizat unui anume politist.In rest ,nimic.Ce ma sfatuiti sa fac?
Multumesc anticipat pt. raspuns.
Cel mai recent răspuns: Ednis , utilizator 20:16, 15 Mai 2013
Buna ziua,
Va sfatuiesc sa reveniti cu solicitari scrise catre organul de cercetaqre penala solicitand sa va fie comunicat stadiul dosarului.
Eventual va sfatuiesc sa va adresati, tot in scris, si parchetului solicitand acelas lucru.
In felul acesta le veti aminti de dosar si, poate, ii faceti sa efectuieze activitati cu celeritate.

av. Gabriel Klein Kiritescu
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abandonul de familie alexa_mihaela alexa_mihaela buna ziua!va rog sa ma ajutati si pe mine cu un sfat:anul trecut in luna martie am depus o plangere la parchet pentru neplata pensiei de intretinere minor.dupa ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara- retragerea plangerii pentru abandon voicudianaalina voicudianaalina buna ziua! ma numesc alina si doresc sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns la urmatoarea problema. am trait in concubinaj cu un baiat si avem o fetita de 2 ... (vezi toată discuția)
Combatere marturie mincinoasa nucusor nucusor buna dimineata,am si eu o problema daca poate cineva sa ma ajute cu o ideie.am depus o plingere la politie ptr abuz de incredere,dupa cercetarea penala politia ... (vezi toată discuția)