avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie ccc, deschidere firma
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie ccc, deschidere firma

Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti, in cazul in care eu sunt in ccc de 2luni, am dreptul sa deschid o societate comerciala pe numele meu? Exista riscul sa pierd indemnizatia?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Infiintare firma in timpul maternitatii Agnes Elekes Agnes Elekes Buna ziua, momentan sunt in maternitate pana in octombrie. As dori sa imi deschid o firma ( nu stiu inca ce tip: PFA, SRL, sau SRL - D) pentru decoratiuni ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie si asociat unic srl-d dlxm dlxm Buna ziua, sunt in CCC si primesc indemnizatia din Ungaria unde am lucrat in ultimii ani. Vreau sa deschid un SRL-D si sa fiu asociat unic+administrator in ... (vezi toată discuția)
Imi pot lua concediu medical daca lucrez 2 luni dupa ce revin din ccc? ralucutza1616 ralucutza1616 Buna ziua ! Sunt in CCC de 1 an si intentionez sa-mi reiau activitatea pe 15febr. cand fetita mea va avea 11 luni pentru a beneficia de stimulentul de ... (vezi toată discuția)