avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie si asociat unic SRL-D
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie si asociat unic SRL-D

Buna ziua, sunt in CCC si primesc indemnizatia din Ungaria unde am lucrat in ultimii ani. Vreau sa deschid un SRL-D si sa fiu asociat unic+administrator in acelasi timp. Am voie sau risc sa pierd indemnizatia? Sunt dispusa sa nu am CIM cu propria firma pentru contributiile la sanatate, pensie...atata timp cand ma pot ocupa de tot ce inseamna administrarea firmei. Eventual dupa ce termin cu taxele in Ungaria.

Daca nu am voie, ce solutie as avea? Sa deschid pe numele sotului? Dar atunci cum pot fi eu cea care se ocupa de tot?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:16, 30 Iunie 2018
Vedeti care este legislatia din Ungaria cu privire la o astfel de situatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrarea unui contract de administrare greekletter greekletter Buna ziua. Va rog sa ma ajutati sa aflu raspunsul la cateva intrebari. S-a mai discutat in forum in jurul temei, dar niciodata nu pe intebarile pe care ... (vezi toată discuția)
Gravida cu firma,fara plata asigurarilor in ultimii ani Pavelnina Pavelnina Cum trebuie sa procedeze o gravida care are o firma cu venituri mici,sub salariul minim brut ,fara asigurari medicale platite in ultimii ani,dar care are sotul ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitate concediu crestere copil cu functiile de asociat unic si administrator? ysza_00 ysza_00 Buna ziua, Va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea situatie- de pe data de 8 august 2011 sunt in somaj pana in aprilie 2012. In luna noiembrie ... (vezi toată discuția)