avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1131 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Sponsorizare si protocol
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Sponsorizare si protocol

la un birou notarial procentul pentru protocol este 2% si sponsorizare 5% ca la societati ?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:19, 16 Mai 2014
Din art. 48 cod fiscal:
.......
(5) Următoarele cheltuieli sunt deductibile limitat:
a) cheltuielile de sponsorizare, mecenat, precum şi pentru acordarea de burse private, efectuate conform legii, în limita unei cote de 5% din baza de calcul determinată conform alin. (6);
b) cheltuielile de protocol, în limita unei cote de 2% din baza de calcul determinată conform alin. (6);

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sponzorizare , decontare cheltuieli jordella jordella Buna, Am o II si doresc sa fac o sponsorizare catre o sectie de pediatrie constand in produse de zugravit, ce trebuie sa fac pentru a putea deconta ... (vezi toată discuția)
Intreprinderea individuala poate face mecenat? dcorin dcorin buna ziua Am o II si a-si vrea sa dau o suma printr-un contract de mecenat pentru un copil (1.5 ani) care are nevoie de tratament. Nu am nici un fel de relatie ... (vezi toată discuția)
Sponsorizare pfa adlala adlala Buna seara, Am o nelamurire in legatura cu sponsorizarea facuta de Cabinetul medical in limita de 5% din venitul net.,o consider cheltuiala nedeductibila si o ... (vezi toată discuția)