avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contractele comerciale cu hipermarketurile
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contractele comerciale cu hipermarketurile

Buna ziua,
In legatura cu contractele comerciale cu hipermarketuri,ce clauze trebuiesc mentionate in principal?Cum pot negocia comisioanele?
Multumesc pentru raspunsuri
Cel mai recent răspuns: patrascu_mada86 , utilizator 16:02, 16 Mai 2014
Buna ziua,

Marile hipermaketuri au contractele lor, prestabilite. Nu prea e loc de negociere daca nu sunteti la fel de mare ca ele.

Ce fel de contract veti semna?
Contractele sunt tip,am colaborat cu ei si anul acesta prin furnizarea unui anumit tip de produs.Perioada de furnizare este 1 luna ,fiind un produs sezonier.Am intampinat probleme la discount,pt ca am stabilit unul iar in final am descoperit ca nu era ce negociasem ci un procent mult mai mare.Cum se negociaza discountul si de clauze trebuie tinut cont,pt ca teoretic conditiile sunt clare,dar interpretabile si ca necunoscator este greu sa le diferentiezi.
Ultima modificare: Vineri, 16 Mai 2014
patrascu_mada86, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am semnat un contract păgubos cu o agenție imobiliară, a cărei adresă este fictivă și nu mai poate fi contactată. care sunt șansele mele să scap de acest contract? camelia adina camelia adina buna seara, am semnat un contract cu o agentie imobiliara importanta. pt vanzarea unui imobil. in acest contract la obligatiile lor nu prea scrie clar ce ... (vezi toată discuția)
Somatie de plata- litigiu intre profesionisti flory1 flory1 Buna ziua, Intr un contrcat de comision , obiectul acestuia presupunea indeplinirea de obligatii, dintre care una din acestea pentru a fi dusa la ... (vezi toată discuția)
Firma broker bancar reluda reluda Va rog sa-mi spuneti daca operatiunile din activitatea de intermedieri credite cod CAEN 6619 (Activitati auxiliare intermedierilor financiare exclusiv ... (vezi toată discuția)