avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensionat anticipat-am trecut la pensie pt. limita de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensionat anticipat-am trecut la pensie pt. limita de virsta

Buna ziua,
La calculul pensiei ptr. limita de virsta nu au fost luate in calcul punctele acumulate in perioada de anticipatie ( facultate si perioada lucrata pina la emiterea deciziei de pens. partiala. anticipata ).
La data inscrerii la pensie (01.06.2009) -punctul de pensie se indexa anual cu indicile de inflatie .Ulterior au aparut diferite documente care modifica acest art. de lege . Cum pot ataca acest lucru ?
Ce pot face in conditiile in care Casa de pensii nu a raspuns la contestatie iar Tribunalul Bucuresti mi-a respins dosarul ?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Pensionare medicala-gr.iii de invaliditate barbuta barbuta As avea citeva intrebari legate de pensionarea medicala gr.III : (cu multumiri anticipate ) (vezi toată discuția)
La ce varsta pot iesi la pensie anticipat partiala vlad george vlad george sint nascut pe data de 1-08-1952 incadrat la munca in anul 1971 si muncesc si in prezent,cu o singura intrerupere,cind am efectuat stagiul militar. am lucrat ... (vezi toată discuția)
Decizie pensie limita ne pusa in plata SAUNDU SAUNDU Buna seara,sotia mea a iesit la pensie anticipat partial in 01.08.2010 cu diminuarea conform legii.In luna a 3-a 2015 a implinit virsta de 60 de ani si trebuia ... (vezi toată discuția)