avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 990 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Acces informatii target
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Acces informatii target

Buna ziua ,
am si eu o problema , eu muncesc la o firma care se ocupa cu organizarea de prezentari de produse , si eu sunt omul care suna oamenii din diferite orase ale tarii si ii invita la aceste prezentari , iar eu sunt platit saptamanal ( ca bonus ) in functie de cati oameni ajung la aceste prezentari . Problema este ca evidenta acestor oameni care vin , firma noastra o tine prin intermediul unor taloane de participare la prezentari , adik ... vine omu la receptia hotelului , i se da un talon sa il completeze , il tine tot timpul prezentarii , dupa care unul din prezentatori vine sa stranga toate taloanele. Aceste taloane ajung la seful meu direct , iar el le numara si ne spune cat avem fiecare dintre noi ( noi fiind 15 oameni care sunam ) , problema mea este , ca eu nu am incredere in numaratoarea pe care o face el , adik.... eu ca angajat , ce pot sa fac ca sa ii oblig sa faca acea numaratoare corect.
Cel mai recent răspuns: avram17roma , utilizator 18:37, 17 Mai 2014
Puteti verifica la receptia hotelului cati au venit .
o idee buna , o sa incerc saptamana asta . ca cine stie..

ms , si mai astept sugestii , si va multumesc!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acuzat de furt fara verificarea aparatelor de cafea si de sandwich-uri pe care le alimentam Relu24 Relu24 AM fost angajat la o firma care detine \\"+-100\\" de aparate de cafea si de snack. Treaba mea era sa alimentez in fiecare zi aceste aparate. Aveam liste la ... (vezi toată discuția)
Martor - dosare penale bogdanzavoianu bogdanzavoianu Buna ziua, in anul 2007 am infintat o firma (activitate : constructii civile), pe care ulterior, am administrat o. In anul 2013 a intrat in insolventa la ... (vezi toată discuția)
Lnformatie- credit neachitat, probleme cu firmele de recuperari creante ANELLA ANELLA buna seara,,as vrea si eu o informatie.....in 2005 luna decembrie am facut un imprumut la o banca pe atunci eram angajata ....totul bine pana in 2009 cand am ... (vezi toată discuția)