avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită lnformatie- credit neachitat, probleme cu firmele de ...
Discuție deschisă în Executare silită

lnformatie- credit neachitat, probleme cu firmele de recuperari creante

buna seara,,as vrea si eu o informatie.....in 2005 luna decembrie am facut un imprumut la o banca pe atunci eram angajata ....totul bine pana in 2009 cand am ramas fara servici,,si nu am mai putut plati rata au ramas din 2009 in jur de 30de milioane lei de atunci sunt amenintata de firmele fantoma de recuperatori atat eu cat si familia mea,mentionez nu am casa nu am masini nu am terenuri nu am nici macar un loc de munca....as vrea sa stiu daca imi poate spune cineva ce mi se poate intampla si cum se poate sfarsi aceasta nesuferita problema!!!???va multumesc!!!:blush2:
Cel mai recent răspuns: ANELLA , utilizator 23:36, 12 Noiembrie 2013
Nu vi se intampla nimic, nici de luat nu au ce sa va ia. Ce puteti face e sa incercati sa nu-i luati in seama.
multumesc din suflet!!!!eu am stat cu familia in Italia 7ani si m-au gasit si acolo dupa nr de telefon,,au continuat cu amenintari urate,,acum de trei luni ne am mutat in Germania,,,ce ma sfatuiti credeti ca ne vor gasi si aici????noi in Italia si in Germania suntem cu acte in regula!motivul mutari noastre nu este legat de acest fapt dar ne facem mii de ganduri!!
Nici nu conteaza ca va gasesc, va gasesc poate la telefon, nu vine nimeni dupa dvs pt 3000 de lei.
Nu au ce va face, probabil ca si dreptul lor e prescris, in afara de amenintari prin telefon, nu au ce face. Daca se ajunge la executare silita, puteti invoca implinirea termenului de prescriptie.
Oricum ar fi, nu au ce executa.
Am inteles.Va multumesc inca o data pentru tot!! Cu respect!!
Pe cati ani era creditul? Incercati sa aflati de la firma de recuperari cand s-a cesionat creditul catre ei. De la acea data curge cu siguranta prescriptia .

Firmele astea cumpara pe nimic ( intre 1 si 10 % din valoarea creantei ) si apoi hartuiesc debirtorii incercand sa ii determine sa plateasca. Nu au ce sa va faca.

Nu le spuneti unde sunteti, schimbati numarul de telefon si scapati astfel de ei.
oricum, in afara de a va suna, nu au ce sa va faca.

Alte discuții în legătură

Notificare prealabila inceperii executarii silite dupa 8 ani marysa_2u marysa_2u am facut un credit in 2004,am platit pana in 2005 ....dupa multe scrisori si amenintari de la o KSI azi am primit notificarea de la ei cu timbru fiscal de ... (vezi toată discuția)
Executare silita sofiac sofiac Buna seara Am facut in 2005 un credit de nevoi personale, am platit pana in 2009 cand am intrat in somaj si cum nu am reusit sa scad foarte mult rata cu banca ... (vezi toată discuția)
Credit neplatit alina_25 alina_25 Persoana i-a in 2004 un credit de 10.000 euro scandenta 2010 din 2006 nu il mai achita primeste tot felulde amenintar dar acea persoana nu are ... (vezi toată discuția)