avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1128 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Decontare cheltuieli publicitate prin Contract barter
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Decontare cheltuieli publicitate prin Contract barter

Buna ziua,
Din cand in cand mai semnez contracte barter si doar acum mi-am pus aceasta intrebare:
Eu prestez niste servicii pentru o firma publicitara iar ei in schimb imi ofera publicitate (radio, tv, etc). Doar ca firma mea are 2 marci/domenii de activitate A si B, eu prestez serviciile marca A insa voi face publicitate pentru marca B.
Pe scurt - Cum se poate lua in calcul in contabilitate toate cheltuielile in scop publicitar pentru fiecare domeniu de activitate semnate prin contracte tip barter?
Ultima modificare: Sâmbătă, 17 Mai 2014
Kapy, utilizator

Alte discuții în legătură

Pot scoate o revista gratuita cu pfa ? Alex000000 Alex000000 Mai exact vreau sa scot o revista (materialele jurnalistice sunt create de mine, la fel si partea de creatie a revistei, design DTP, etc.), sa vand spatiu ... (vezi toată discuția)
Intermediere servicii fara contract? fadidraghici fadidraghici Buna ziua Vreau sa intermediez un montaj publicitar, intermedierea presupune sa preiau factura de la furnizorul de servicii, la care adaug profitul si emit ... (vezi toată discuția)
Keyword ca marca inregistrata ellada ellada Problema sta in felul urmator, nu am sa dau datele reale ca sa nu intampin alte dificultati. Am cumparat un domeniu care cubrinde un keyword care dupa ... (vezi toată discuția)