avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1151 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Intermediere servicii fara contract?
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Intermediere servicii fara contract?

Buna ziua

Vreau sa intermediez un montaj publicitar, intermedierea presupune sa preiau factura de la furnizorul de servicii, la care adaug profitul si emit o factura noua. Este in regula?

Mentionez ca furnizorul si firma mea avem ca domeniu de activitatea publicitatea, nu am semnat (si nu este nevoie) sa semnam vreun contract de servicii.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 08:36, 25 Aprilie 2015
Daca va inregistrati in contabilitate factura primita si emiteti una noua, este in regula.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este nevoie de un contract pentru intermediere? fadidraghici fadidraghici Buna ziua Vreau sa intermediez un montaj publicitar, intermedierea presupune sa preiau factura de la furnizorul de servicii, la care adaug profitul si emit ... (vezi toată discuția)
Monografie refacturare servicii de montaj carabela_anca carabela_anca Societatea X vinde lui Y un kit hidraulic. Intrucat Y doreste si montajul acestui kit pe masina sa, X apleaza la Z pentru a realiza in numele sau montajul lui ... (vezi toată discuția)
Nelamurire plata factura cu tva, eu fiind neplatitor de tva Victoriagheorghe Victoriagheorghe Buna seara, Am urmatoarea nelamurire: - acum o luna am infiintat o firma de consultanta si management; - cei care s-au ocupat de infiintarea firmei ... (vezi toată discuția)