avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1146 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Este nevoie de un contract pentru intermediere?
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Este nevoie de un contract pentru intermediere?

Buna ziua

Vreau sa intermediez un montaj publicitar, intermedierea presupune sa preiau factura de la furnizorul de servicii, la care adaug profitul si emit o factura noua. Este in regula?

Mentionez ca furnizorul si firma mea avem ca domeniu de activitatea publicitatea, nu am semnat (si nu este nevoie) sa semnam vreun contract de servicii.

Multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 24 Aprilie 2015
fadidraghici, utilizator
Cel mai recent răspuns: fadidraghici , utilizator 13:44, 24 Aprilie 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intermediere servicii fara contract? fadidraghici fadidraghici Buna ziua Vreau sa intermediez un montaj publicitar, intermedierea presupune sa preiau factura de la furnizorul de servicii, la care adaug profitul si emit ... (vezi toată discuția)
Decontare cheltuieli publicitate prin contract barter Kapy Kapy Buna ziua, Din cand in cand mai semnez contracte barter si doar acum mi-am pus aceasta intrebare: Eu prestez niste servicii pentru o firma publicitara iar ei ... (vezi toată discuția)
Intrebare caen servicii curierat tanguera tanguera Buna ziua In cadrul codurilor CAEN pentru activitati de posta si curier exista doua variante 5310 Activitati postale desfasurate sub obligativitatea ... (vezi toată discuția)