avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1143 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general monografie leasing financiar neplatitor tva
Discuție deschisă în Contabilitate în general

monografie leasing financiar neplatitor tva

Am si eu o rugaminte. Ma poate ajuta cineva cu o monografie leasing financiar pentru un neplatitor de tva? Multumesc mult de ajutor.
Cel mai recent răspuns: tzipirel , utilizator 21:30, 5 Mai 2009
Se inregistreaza la fel numai ca nu inregistrati tva-ul separat.De ex, daca un platitor de tva inregistra :
167 x
4426 y
666 z
665 q
= % 404 x+y+z+q
un neplatitor de tva va include 4426 in 167.
Asta inseamna ca si valoarea mf va fi val contract +tva?suna logic, insa nu eram sigur. Multumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Monografie leasing auto lu_mar lu_mar ma poate ajuta cineva cu o monografie pt leasing? (vezi toată discuția)
Leasing financiar in derulare gabiclenciu gabiclenciu am urmatorul caz:un leasing financiar din 2006,care are finalitate in 2010.Cand s-a facut nota 471=1687 s-a calculat dobanda la un anumit curs euro.Pana acum ... (vezi toată discuția)
Leasing financiar roxanastefu roxanastefu Buna ziua M-ar interesa si pe mine o monografie pv achizitionarea unui auto prin leasing financiar, dpdv al utilizatorului, care e platitor de tva. Datele ... (vezi toată discuția)