Buna ziua, am fost implicat intr-un accident rutier din care au rezultat pagube materiale minore.
Accidentul s-a produs cand eu eram in coloana pe banda a 2-a asteptand la trecerea de pietoni iar pe prima banda se efectua viraj la dreapta (de aceea nu am ocupat banda1 ). Cel care m-a lovit a efectuat viraj la stanga de pe celalalt sens pe banda continua, a trecut perpendicular peste liniile de tramvai a incalcat banda continua strecurandu-se intre mine si cel din spatele meu si acrosandu-ma cu aripa stanga spate rezultand la el : zgariere/infundare aripa stanga spate,zgariere lateralul barei spate.
La mine: zgariat/sters colt bare spate, spart colt stop stanga.
In urma constatarilor la fata locului (dupa ce am fost la politie si am dat declaratii si schita accidentului,politistul s-a ridicat de pe scaun, a inchis biroul si ne-am dseplasat toti trei in locul in care s-a produs accidentul) agentul a dat culpa comuna pentru ca celalat conducator auto a declarat ca eu am dat cu spatele...
Eu nu sunt de acord cu decizia lui dar am achitat amenda si nu am contestat procesul verbal.
Celalalt conducator auto, a contestat procesul verbal in instanta si acum eu si asiguratorul meu(cred ca si el avea asigurare la aceeasi societate) suntem chemati in instanta ca \"intervenienti fortati\".
Ce sanse de izbanda are el si ce pot pati eu?
P.S incerc sa atasez link-ul de la locul producerii accidentului, in care sunt 2 masini in situatie aproape identica cu cea prezentata anterior.
Matizul sunt eu iar VW? (masina argintie din stanga) este celalalt conducator auto.
[ link extern ]
Va multumesc.