avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1170 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Bilant 2013
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Bilant 2013

am o microintreprindere infiintata in nov 2013.cifra de afaceri sub 35.000 euro,fara active.ce fel de bilant depun?

multumesc,
Cel mai recent răspuns: Alexandru Arsu , Contabil 14:09, 18 Mai 2014
In forma prescurtata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intocmire bilant 2012 doru57 doru57 Cine intocmeste sit financiare in forma prescurtata,si cine intocmeste in forma simplificata? ... (vezi toată discuția)
Declaratii microintreprindere ASKIM3GET ASKIM3GET Buna ziua Pentru o microintreprindere care nu are angajati, e neplatitoare de tva si are o cifra de afaceri sub 10000 euro, ce declaratii trebuie depuse ... (vezi toată discuția)
Bilant decembrie 2013- situatii anuale simplificate florentinadaniela florentinadaniela Buna ziua, In decembrie 2012 am infiintat un SRL, iar in ianuarie 2013 am depus la ANAF declaratie de inactivitate pentru 2012. In 2013 firma nu a ... (vezi toată discuția)