avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Prima casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Prima casa

In cazul in care detin o locuinta de 100 mp impreuna cu fratele meu dobandita prin mostenire mai pot beneficia de programul Prima Casa?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:38, 19 Mai 2014
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Poate beneficia de creditul Prima Casă 6 orice persoană fizică care nu deţine în proprietate exclusivă sau împreună cu soţul ori soţia, nicio locuinţă, indiferent de modul şi momentul în care a fost dobândită, sau care deţine în proprietate exclusivă sau împreună cu soţul ori soţia cel mult o locuinţă, dobândită prin orice alt mod decât prin Program, în suprafaţă utilă mai mică de 50 de metri pătraţi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie credit prima casa Iryna_47462 Iryna_47462 Buna ziua! sunt in curs de derulare a unui credit prima casa si intampin probleme in legatura cu declaratia referitoare la proprietatea cu suprafata mai mica ... (vezi toată discuția)
Prima casa Mara26111985 Mara26111985 Buna ziua. Eu si sotul meu am vrea sa ne inscriem la prima casa, dar avem o situatie mai speciala si nu stim daca ne incadram. El a primit mostenire de la ... (vezi toată discuția)
Prima casa iancucristiana iancucristiana Buna ziua! As dori un raspuns, daca se poate: in urma dezbaterii de mostenire detin o patrime dintr-un apartament de 100 m2 si, impreuna cu mama si sora mea 2 ... (vezi toată discuția)