avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Reabilitarea judecatoreasca
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Reabilitarea judecatoreasca

Ma pot reabilita ptr o infractiune ptr care termenul de reabilitare s-a implinit , dar s-a pus in miscare actiunea penala ptr o alta infractiune savarsita DUPA implinirea termenului de reabilitare ptr prima condamnare?
la data de 30 mai 2011 s-a implinit termenul de reabilitare ptr infractiunea ptr care am fost condamnat, iar ptr ce-a de-a doua actiunea penala a fost pusa in miscare in anul 2012, neavand inca o condamnare ptr cea de-a doua.

Alte discuții în legătură

Reabilitarea judecatoreasca mcn_ilie mcn_ilie Buna ziua, Vreau sa stiu daca se poate face reabilitarea judecatoreasca in cursul unui proces penal la care hotararea de condamnare definitiva nu a fost ... (vezi toată discuția)
Reabilitarea judecatoreasca mihai1999 mihai1999 Buna-ziua, As dori sa stiu cand ma pot reabilita pentru o infractiune savarsita in anul 2002, dar ramasa definitiva in anul 2003, la care am fost condamnat ... (vezi toată discuția)
Reabilitarea judecatoreasca The_one The_one Buna ziua! Va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns exact. Speta este urmatoarea : Z a fost condamnat la inchisoarea de 3 ani, fiind liberat ... (vezi toată discuția)