Buna ziua, buletinul meu a expirat de ceva vreme, am sa platesc amenda. Intre timp m-am mutat in alt judet, pentru a avea un nou buletin, trebuie sa fac cerere de eliberare buletin la expirarea termenului de valabilitate sau in cazul schimbarii domiciliului ? Multumesc.
Cererea o faceti pentru ambele motive: expirare + schimbare de domiciliu.
Nu e musai sa platiti amenda, de ce sunteti asa hotarat? :) Lasati sa hotarasca functionarul. Nu se prea dau amenzi pentru expirare.
Am fost zilele trecut la ghiseu si nu a vrut sa imi faca buletin, deoarece a spus ca vin alegerile si e prea mult de lucru si ar inseamna probleme in plus pentru ei, sa vin dupa alegeri. Mi-a spus ca la cat e de munca ca sa faca un buletin, amenda aia trebuie platita. :))
Tocmai pentru ca vin alegerile, profitati pentru ca se fac foarte repede acum cartile de identitate. Cel tarziu duminica o veti avea. Evidenta persoanelor lucreaza in toata tara sambata si duminica tocmai din acest motiv: sa dea oamenilor cat mai repede cartile de identitate ca sa poata vota.
Gluma e ieftina, amenda nu e chiar asa dar nici sa va omoare: intre 40 si 80 de lei. La cum vi s-a vorbit este posibil sa v-o aplice. Mare e gradina...