avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 973 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buletin expirat
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buletin expirat

Buna ziua, buletinul meu a expirat de ceva vreme, am sa platesc amenda. Intre timp m-am mutat in alt judet, pentru a avea un nou buletin, trebuie sa fac cerere de eliberare buletin la expirarea termenului de valabilitate sau in cazul schimbarii domiciliului ? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 20:32, 19 Mai 2014

cerere pentru eliberarea unei noi căr?i de identitate pentru schimbare de domiciliu.
Ultima modificare: Luni, 19 Mai 2014
gi-jane2, moderator
Cererea o faceti pentru ambele motive: expirare + schimbare de domiciliu.
Nu e musai sa platiti amenda, de ce sunteti asa hotarat? :) Lasati sa hotarasca functionarul. Nu se prea dau amenzi pentru expirare.
Am fost zilele trecut la ghiseu si nu a vrut sa imi faca buletin, deoarece a spus ca vin alegerile si e prea mult de lucru si ar inseamna probleme in plus pentru ei, sa vin dupa alegeri. Mi-a spus ca la cat e de munca ca sa faca un buletin, amenda aia trebuie platita. :))
Tocmai pentru ca vin alegerile, profitati pentru ca se fac foarte repede acum cartile de identitate. Cel tarziu duminica o veti avea. Evidenta persoanelor lucreaza in toata tara sambata si duminica tocmai din acest motiv: sa dea oamenilor cat mai repede cartile de identitate ca sa poata vota.

Gluma e ieftina, amenda nu e chiar asa dar nici sa va omoare: intre 40 si 80 de lei. La cum vi s-a vorbit este posibil sa v-o aplice. Mare e gradina...
Ultima modificare: Marți, 20 Mai 2014
Ares-3, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cartea de identitate valabila pentru alegerile din 26 mai Elenna25 Elenna25 Buna ziua, Cartea mea de identitate expira pe 25 mai, iar alegerile sunt a doua zi, 25 mai e zi nelucratoare. In aceste conditii pot vota pe 26? (vezi toată discuția)
Buletin fara certificatul de casatorie RENATINA RENATINA buna seara as vrea sa stiu cum pot sami fac buletinul lam pierdut in sicilia am venit acasa cu o foaie platita de la ambasada dar in romania supriza de cand am ... (vezi toată discuția)
Buletin expirat si nu pot sa merg acasa pana in august. popescu_daniel popescu_daniel buna...am si eu o intrebare...mai multe :) dar incep asa...sunt in Italia si luna asta imi expira cartea de identitate romana..pana in august nu pot merge ... (vezi toată discuția)