avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1149 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Declaratia 200
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Declaratia 200

- cum se completeaza in declaratia 200, pierderea anuala din 2012 primita de la ANAF ca declaratie 250 , in vederea compensarii cu cistigul mai mic din 2013, ce urmeaza a fi declarat?
- in ce fel si cand se restituie impozitul platit pentru castiguri trimestriale in 2012, cand mai exista declaratia 225?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:35, 20 Mai 2014
Nu luati in calcul dumneavoatra pierderea ci doar cei de la finante. In calcule pentru anul 2013 includeti doar veniturile si cheltuielile aferente acestui an fiscal asa cum e si in art. 48 din codul fiscal. Cand o sa va vina spre toamna decizia de impunere in urma depunerii D200, o sa vedeti ca se va face regularizarea.
Pentru veniturile din castigurile pe bursa sau altele asemenea, daca aveti ceva de recuperat din impozitul platit, mergeti si depuneti cerere la finante.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Venituri din transferul titlurilor de valoare Iordache  Victoria Ioana Iordache Victoria Ioana Buna seara, Va cer sfatul in cazul unei persoane fizice, pentru declaratia 200 la casuta venituri din transferul titlurilor de valoare, altele decat partile ... (vezi toată discuția)
Decizia de impunere anuala pe 2013 birta birta Am depus la finante 200 in februarie 2014 tocmai pentru a se face regularizarea cu platile din 2013 stiin ca am platit in plus conform platilor anticipate. ... (vezi toată discuția)
Declaratie 200-titluri de valoare maria.ilcusiu maria.ilcusiu Bunza ziua Am si eu o intrebare poate reuseste cineva sa ma ajute. Am cistigat la bursa din romania o suma de bani din care mi sa retinut si virat un ... (vezi toată discuția)