avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale activitati autorizate comform art. 15 din legea ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

activitati autorizate comform art. 15 din legea 359/2004

Buna ziua,
Am o societate infiintata in 2003 care are in statul ca si domeniu de activitate principal "activitati de protectie si garda" si alte multe activitati secundare.
In certificatul constator emis de ORC sunt trecute ca si activitati autorizate comform art.15 din legea 359/2004 :activitati de servicii sist. securitate, activitati paza si lucrari instalatii electrice.
Avind in vedere ca in statut am si activitati de curatenie, am participat la o licitatie avind ca obiect "servicii de curatenie"si am cinstigat . Ulterior un alt ofertant a opus faptul ca nu aveam aceasta activitate autorizata comf. art.15 si prin urmare oferta trebuie declarata inacceptabila.
Mai mult, sustine ca ma fac vinovat de fals in decalaratii.
VA ROG SA MA AJUTATI CU UN PUNCT DE VEDERE.
Ar fi mai bine sa renunt si sa nu mai semnez contractul?
Va multumesc anticipat.
Ultima modificare: Luni, 19 Mai 2014
aura6699, utilizator

Alte discuții în legătură

Cod caen neautorizat creatza_70 creatza_70 Buna ziua, Poate presta servicii de salubrizare o firma care are in Certificatul Constatator, la Activitati secundare, codurile CAEN 8121, 8122 si 8129 dar ... (vezi toată discuția)
Cod caen neautorizat creatza_70 creatza_70 Buna ziua, Poate presta servicii de salubrizare o firma care are in Certificatul Constatator, la Activitati secundare, codurile CAEN 8121, 8122 si 8129 dar ... (vezi toată discuția)
Autorizare conf art.15 legea 359/2004 cateldestept cateldestept Am participat la o licitatie, codul CAEN al activitatii care este obiectul licitatiei face parte din activitatile secundare ale societatii noastre. In ... (vezi toată discuția)