avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1331 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Cod CAEN neautorizat
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Cod CAEN neautorizat

Buna ziua,

Poate presta servicii de salubrizare o firma care are in Certificatul Constatator, la Activitati secundare, codurile CAEN 8121, 8122 si 8129 dar nu le are autorizate la terti conform art. 15 din legea 359/2004?
Ma intereseaza daca pot fi acceptate la licitatie ofertantii care se afla in situatia de mai sus.
Eu cred ca nu, dar nu stiu exact care este baza legala conform careia trebuie respinsi.
Unde scrie, mai precis, ca firmele pot desfasura NUMAI activitatile autorizate?

Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cabinet Avocat Anda Belea , Avocat 23:30, 11 Februarie 2015
La Registru exista un formular tip nr. 2 si 3 pe care il completati si specificati acolo care activitati din actul constitutuv le face societatea la terti si astfel le autorizati .Fara autorizatie la teri nu puteti participa la licitatie, daca acest lucru va este cerut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen neautorizat creatza_70 creatza_70 Buna ziua, Poate presta servicii de salubrizare o firma care are in Certificatul Constatator, la Activitati secundare, codurile CAEN 8121, 8122 si 8129 dar ... (vezi toată discuția)
Cod caen pentru desfundare canale andreea20ro andreea20ro buna ziua,CU ce coduri CAEN se poate desfasura o activitate de desfundare canale? multumesc frumos (vezi toată discuția)
Deszapezire!!! rotaru georgeta rotaru georgeta ce cod caen are deszapezirea?? necesita autorizatie de protectoia mediului?? cum se poate ca legislatia pe mediu sa lucreze cu codurile caen vechi??(ordinul ... (vezi toată discuția)