avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 deszapezire!!!
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

deszapezire!!!

ce cod caen are deszapezirea?? necesita autorizatie de protectoia mediului??
cum se poate ca legislatia pe mediu sa lucreze cu codurile caen vechi??(ordinul 1798/2006-procedura de emitere a autorizatiei de mediu)
multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters107946 , utilizator 18:18, 28 Februarie 2010
Nu necesita autorizatie de la mediu. acum nu stiu Codul Caen, il am la serviciu, daca nu va raspunde nimeni pana maine dimineata promit ca vi-l trimit la prima ora.
O seara buna.

COD CAEN - 8129 alte activitati de curatenie: maturatul strazilor si indepartarea zapezii si a ghetii.
Nu are nici o legatura indepartarea zapezii cu salubritatea! Nu va treb autoriz de mediu.
Ultima modificare: Marți, 16 Februarie 2010
BIANCA IRINA, utilizator
cei de la agentia de protectia mediului sunt de alta parere!! ei asociaza activitatea de deszapezire cu cele de salubrizare::O
Daca activitatea pe care o desfasurati intra in sfera activitatii drumarilor nu codul CAEN 8129 este cel pe care tr sa-l aveti inscris in certificatul constatator si dupa care sa va ghidati. Dar chiar si asa, nu aveti nevoie de autorizatie de mediu.Deszapezirea facuta de drumari are cod CAEN 5221 rev2 sau 6321 rev1, adica servicii de exploatare a autostrazilor, soselelor, podurilor, tunelurilor,....
Ultima modificare: Duminică, 28 Februarie 2010
ContSters107946, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coduri cpv / coduri caen corneliaE corneliaE Va rog sa-mi spuneti unde as putea gasi o corespondenta dintre codurile CPV (mentionate in Fisa de date a achizitiei) si codurile CAEN ( din Certificatele ... (vezi toată discuția)
Certificat constatator serida serida Buna ziua, Am o locatie in care depozitez combustibil de tip: motorina, benzina si uleiuri.Aceste produse sunt folosite doar in interes propriu, nu se ... (vezi toată discuția)
Pentru codul caen 2511 trebuie autorizatie de mediu ? ContSters114803 ContSters114803 buna ziua , am o intrebare : o firma are caen recent schimbat in 2511 - Fabricarea de construcţii metalice şi părţi componente ale structurilor ... (vezi toată discuția)