avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Coduri CPV / Coduri CAEN
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Coduri CPV / Coduri CAEN

Va rog sa-mi spuneti unde as putea gasi o corespondenta dintre codurile CPV (mentionate in Fisa de date a achizitiei) si codurile CAEN ( din Certificatele constatatoare).
Multumesc
Cel mai recent răspuns: edina , utilizator 17:15, 12 Septembrie 2011
Eu, una, ma tem ca nu exista asa ceva. De regula, in documentatiile de atribuire sunt mentionate si codurile CAEN vizate de procedura de achizitie. Daca nu au fost mentionate, luati legatura cu achizitorul. Daca dvs. doriti sa faceti o achizitie, ma tem ca va trebui sa o luati "babeste" si sa identificati codul CAEN corespondent al CPV pentru a-l comunica. Oricum, pot sa ma insel, si sa existe totusi o astfel de corespondenta intre coduri, gata intocmita. Mai asteptati, poate va raspunde altcineva.
Multumesc pentru raspuns. Cam aceleasi lucruri le cred si eu acum. In fisa nu e pomenit nimic de CAEN. Am incercat sa consult o publicatie aparuta la statistica cu clasificarea activitatilor din exonomia nationala dar e urat de tot. Singurul lucru care ma interesa era sa stiu ce cod CAEN trebuie sa am ca sa pot efectua servicii de deszapezire.
Pentru serviciile de deszapezire: cod CPV 9062, cod CAEN 5221 (pentru drumari) si 8129

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coduri cpv / coduri caen corneliaE corneliaE Va rog sa-mi spuneti unde as putea gasi o corespondenta dintre codurile CPV (mentionate in Fisa de date a achizitiei) si codurile CAEN ( din Certificatele ... (vezi toată discuția)
Deszapezire!!! rotaru georgeta rotaru georgeta ce cod caen are deszapezirea?? necesita autorizatie de protectoia mediului?? cum se poate ca legislatia pe mediu sa lucreze cu codurile caen vechi??(ordinul ... (vezi toată discuția)
Corespondenta cpv-caen xsa xsa Unde as putea putea sa gasesc o corespondenta intre cpv si caen ????? (vezi toată discuția)