avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Coduri CPV / Coduri CAEN
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Coduri CPV / Coduri CAEN

Va rog sa-mi spuneti unde as putea gasi o corespondenta dintre codurile CPV (mentionate in Fisa de date a achizitiei) si codurile CAEN ( din Certificatele constatatoare).
Multumesc

Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 13:24, 9 Septembrie 2011

In opinia mea nu exista nicio corespondenta intre codurile CPV si codurile CAEN.

Codul CPV va ajuta sa identificati corespunzător produsele, serviciile si lucrările pe care le achizitionati.

Codurile CAEN va folosesc doar ca sa verificati daca ofertantii sunt indreptatitit sa se inscrie la licitatie.

Situatia sta in felul urmator. Intr-o fisa de date gasesc 14210000-6, 34927100-2, 90620000-9 si 45233141-9. Nu stiu ce coduri CAEN ar trebui sa am in certificatul constatator, pentru a putea merge la licitatie. Pentru 45233141-9, sunt lamurita pentru ca noi ne axam pe lucrarile de drumuri, dar pentru celelalte ....????
Multumesc
Ar fi mai simplu daca ati spune dvs. ce coduri CAEN aveti, sa ne ''consultam'' si sa vedem daca va incadrati :)

Completare
Daca nu aveti codurile potrivite, nu e un capat de tara.
Tarifele ONRC pentru redactarea actului adiţional privind modificări referitoare la obiectul de activitate sau codificarea ori recodificarea acestuia este (cel putin era in 2010) 49,5 lei + 10%/ fiecare cod CAEN adaugat + 30% din valoare daca doriti eliberarea in regim de urgenta. Deci se poate rezolva rapid.
Ultima modificare: Vineri, 9 Septembrie 2011
Ares-3, moderator
Am selectat doar cateva coduri care mi s-au parut semnificative pentru ce caut eu:0812, 0899, 0990, 4211, 4312. Sper ca le-am nimerit cat de cat.
Multumesc
Acum am citit a doua parte a mesajului. Asa e, se poate rezolva rapid, trebuie doar sa stiu ce sa cer, iar in momentul acesta sunt putin confuza.

Alte discuții în legătură

Coduri cpv / coduri caen corneliaE corneliaE Va rog sa-mi spuneti unde as putea gasi o corespondenta dintre codurile CPV (mentionate in Fisa de date a achizitiei) si codurile CAEN ( din Certificatele ... (vezi toată discuția)
Coduri caen - corespondenta cu codurile cpv adina83 adina83 As vrea sa stiu daca exista vreo legatura intre codurile CAEN si codurile CPV care se cer pentru achizitiile publice? Cum poti sa iti dai seama daca ... (vezi toată discuția)
Deszapezire!!! rotaru georgeta rotaru georgeta ce cod caen are deszapezirea?? necesita autorizatie de protectoia mediului?? cum se poate ca legislatia pe mediu sa lucreze cu codurile caen vechi??(ordinul ... (vezi toată discuția)