avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... trebuie sa fie avocatul prezent?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

trebuie sa fie avocatul prezent?

Buna ziua. Cumva in cazul unui denunt, efectuat de un inculpat (arestat preventiv), trebuie sa fie si avocatul acestuia prezent? Va multumesc
Ar trebui sa se consulte inainte, ca obligatoriu nu stiu sa fie.
Problema este ca i-au spus cei de la DIICOT ca il cheama, si nu l-au chemat, si e timpul cam scurt pana la apel, intrucat astazi s-a dat sentinta, iar avocatul spune ca nu este problema dansului ce face el mai departe
Asta este problema dvs cu avocatul pe care l-ati angajat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am primit o citatie de la diicot andrei3131 andrei3131 Am primit o citatie de la diicot neamt pentru maine, si am primit-o in dupa-amiaza aceasta, iar eu stau un iasi.va rog sa imi spuneti ce semnifica faptul ca la ... (vezi toată discuția)
Doua dosare penale ionutlive ionutlive Buna ziua ! Rog cu o lamurire in problema care o am, Am o condamnare cu suspendare pentru un furt la fostul loc de munca, de 1 an si 8 luni, a trecut 10 ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! prietenul meu este acuzat într-un dosar penal de ... ZimboAutobuz ZimboAutobuz Bună ziua! Prietenul meu este acuzat într-un dosar penal de trafic de persoane cei de la DIICOT insistă pe metoda loverboy ( 3 foste au declarat împotriva ... (vezi toată discuția)