avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa prima inmatriculare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa prima inmatriculare

In anul 2009 am achizitionat o dacia loganat in leasing prin firma parintilor mei,eu achitand ratele si valoarea reziduala.Anul acesta s-a terminat de achitat leasingul,iar printre toate actele necesare reinmatricularii se cere achitarea taxei de prima inmatriculare la anaf.Masina este imatriculata cu numere de bucuresti B04RRR.deci se achita sau nu taxa ?
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 18:11, 19 Mai 2014
Se plateste. Si se intenteaza litigiu pentru recuperarea acesteia, intrucat este contrara normelor europene. Da stiu... aberant...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa reziduala auto PaxinoNicolae PaxinoNicolae Buna seara ..Am cumparat un Logan in 2005 .la momentul respectiv am platit si taxa reziduala ..Intrebarea mea este : Ce este aceasta si daca are vreo legatura ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa de poluare 2010 pentru masinile in leasing Consumatorul Consumatorul Buna ziua, De curand am achizitionat un autoturism in leasing (martie 2010). Zilele acestea am primit de la firma de leasing factura pentru taxa de ... (vezi toată discuția)
Timbru de mediu pentru dacia - 2 gigelas gigelas O masina Dacia Logan 1.9,a fost inmatriculata prima data in 2004. Pe atunci,nu exista nicio taxa pe poluare. In ianuarie 2013,proprietarul a vandut-o,iar ... (vezi toată discuția)