avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 275 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Bilant societate inactiva
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Bilant societate inactiva

Trebuie sa fac bilantul pentru o societate inactiva si imi da eorare cu urmatorul mesaj "Din cauza numerelor prea mari s-au pierdut date" dupa ce dau actualizare date. Am devalidat si validat tot anul si tot asa imi da, nu imi dau seama cum pot rectifica eroarea. Societatea fiind inactiva nu vad de unde apare aceasta eroare cu "numere prea mari"!!!
Va sunt recunoscatoare pentru putin ajutor.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Alexandru Arsu , Contabil 20:18, 19 Mai 2014
Listati o balanta si faceti bilantul manual.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie de inactivitate in loc de bilant crist1979 crist1979 [quot]Buna ziua, Am nevoie de ajutorul dvs pentru a rezolva o problema foarte urgenta pentru mine. Am preluat anul trecut o firma care prezenta urmatoarea ... (vezi toată discuția)
Revisal ionita1 ionita1 Buna ziua,, Am si eu o mare nedumerire legat despre fisiere care nu au fost validate in revisal.. Cine cum pot face eu dovada ca acele fisiere au fost ... (vezi toată discuția)
Corectie bilantul depus eronat. 629 629 Buna ziua, La intocmirea bilantului la 30.06.2014 cand am preluat datele din bilantul la 31.12.2013 pentru F10 am sesizat ca am neconcordante in intocmirea ... (vezi toată discuția)