avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general probleme la bilant
Discuție deschisă în Contabilitate în general

probleme la bilant

Am fost la onrc sa depun un bilant pt.o firma suspendata de 2 ani.
Mi-a dat eroare in programul de preluare la onrc-ului la formularul 30(la nr.unitati).
Si, intr-adevar cand m-am uitat pe formular la nr.unitati care au inregistrat profit/pierdere nu apare 1,desi bilantul am putut sa-l validez.
Am incercat sa adaug manual dar apare mesajul,,nu aveti permisiunea de a modifica acest camp''.
S-a mai confruntat cineva cu aceasta problema,ce ar trebui facut?
Va multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: rodia , utilizator 09:36, 21 Mai 2010
Pai in programul de bilanturi unde l-ati intocmit la final apare jos in stinga "DEBLOCARE"dati clik pe el... apoi vedeti daca puteti face modificarea in formular 030 si pe urma dati iar validare ..

succes!!
~ Conținut șters la cerere ~
rodia a scris:

Am fost la onrc sa depun un bilant pt.o firma suspendata de 2 ani.
Mi-a dat eroare in programul de preluare la onrc-ului la formularul 30(la nr.unitati).
Si, intr-adevar cand m-am uitat pe formular la nr.unitati care au inregistrat profit/pierdere nu apare 1,desi bilantul am putut sa-l validez.
Am incercat sa adaug manual dar apare mesajul,,nu aveti permisiunea de a modifica acest camp''.
S-a mai confruntat cineva cu aceasta problema,ce ar trebui facut?
Va multumesc frumos.

Va apare eroare, pentru ca in formularul 10 la rd. 31 si/sau rd. 32 nu ati completat nimic. Daca nu aveti nici profit nici pierdere treceti 0 si la rd. 31 si la rd. 32 din formularul 10. Se va prelua automat in formularul 30 la rd. 01. Asta dupa ce veti debloca formularul, asa cum a spus @iulia53.
Va multumesc tuturor,am reusit.
:vishenka:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilant 2009 adelamoldovan1971 adelamoldovan1971 daca o firma n-a avut activitate in 2009, la formularul 20 nu se scrie nimic. ca atare in formularul 30 rand 1 si 2 nu apare nimic. asta e eroarea care imi ... (vezi toată discuția)
Bilant 2010 grette46 grette46 Buna ziua , Am descarcat programul de bilant , dar nu imi preia soldurile conturilor din 2010 in formularul 10 si 20 .Stie cineva de ce ? Multumesc. (vezi toată discuția)
Intocmire bilant 2008 Cristina Vasile Cristina Vasile Va rog frumos sa-mi luminati si mie mintea intr-o problema, daca se poate: In anul 2008 am constituit rezerva legala de [b]40 le[/b]i. La intocmirea ... (vezi toată discuția)