avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1032 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... PENSIE
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

PENSIE

Am varsta de 62 ani si stagiu de cotizare de 22 ani si 11 luni,pensia fiind de 438 lei ,am lucrat la D.G.A.S.P.C. sector 3,salariu minim.
Ore am fost penalizata?nu am minimul anilor de pensie?
CEe pot face?
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 13:09, 20 Mai 2014
Spuneti:
- luna si anul nasterii;
- ce fel de pensie aveti (scrie pe decizia de pensionare): pentru limita de varsta, anticipata, anticipata partiala, de invaliditate.
Din cele postate reiese ca:
Avand varsta de 62 de ani,pensia este de limita de varsta.
Nu este cu penalizare.
Avand numai 22 de ani si 11 luni de stagiu(stagiul complet fiind de aproximativ 28 de ani - 28 de ani si 2 luni) cu salariul minim,cuantumul pensiei mi se pare a fi in regula.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand ma pot pensiona fara sa fiu penalizata? Stefanpetrut Stefanpetrut Gen:F Data nasterii:19.oct.1954 Stagiul de cotizare:37 ani si 4 luni Alte date: 3 copii, cadru didactic ,in acesta perioada am beneficiat de 45 zile ... (vezi toată discuția)
Varsta pensionare anticipata fara penalizare AnghelAnaGeorgiana AnghelAnaGeorgiana Buna ziua, Mama mea ( este nascuta in anul 1966, noiembrie ) lucreaza din anul 1984( acelasi loc de munca ), timp de 12 ani a avut grupa a 2a. As vrea sa ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata fara penalizare Adriana Tetcu Adriana Tetcu Buna ziua. La cati ani pot intra in pensie anticipata fara penalizare, avand in vedere urmatoarele: - data nasteri: 15.05.1961 - stagiu de cotizare: 39 ani ... (vezi toată discuția)