avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 992 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Manualul calitatii, sistem de management integrat in ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Manualul calitatii, sistem de management integrat in cadrul unei firme de brokeraj asigurari

Buna ziua,
Ma puteti ajuta cu Manualul Calitatii privind o companie de brokeraj in asigurari?
Am nevoie pentru un proiect la facultate.

Alte discuții în legătură

Polite paid in franciza nitmar nitmar Am o agentie imobiliara si ma intereseaza incheierea unui contract de colaborare cu o societate de brokeraj pt asigurari PAID de locuinte pentru clientii ... (vezi toată discuția)
Broker licitatii publice seap stefan.golici stefan.golici Buna ziua, Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns. Detin calitatea de Asistent al unui broker in asigurari si as dori sa stiu daca exista o lege ... (vezi toată discuția)
Tip de firma pentru activitatea de brokeraj in asigurari mknashu mknashu Ma ocup de brokeraj in asigurari ca si PFI deocamdata, dar as dori sa-mi deschid o firma. Nelamurirea mea este , ce fel de firma : PFA , I.I. sau SRL. Eu as ... (vezi toată discuția)