avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1139 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Completare declaratia 221
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Completare declaratia 221

In declaratia 221 am de declarat 1 ha de lucerna....stiam ca nu-i impozabila ,fiindca am si 10 capre care le hranesc din aceea lucerna ....cum fac declaratia corect sa nu platesc nimic statului?! Sau ce am de facut in acest sens ?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: gluten , utilizator 14:33, 21 Mai 2014
Din codul fiscal, art. 72 Venituri neimpozabile:
.....
(2) Veniturile obtinute sunt venituri neimpozabile în limita de pana la 25 de capete la capre.
....
(4) În cazul persoanelor fizice cultivarea terenurilor cu plante furajere graminee şi leguminoase pentru producţia de masă verde destinate furajării animalelor deţinute de contribuabilii respectivi pentru care venitul se determină pe baza normelor de venit şi a celor prevăzute la art. 72 alin. (2) nu generează venit impozabil.

Modelul declaratiei si instructiunile de completare le aveti la adresa [ link extern ]
Multumesc .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe venitul agricol ContSters137621 ContSters137621 Buna seara familia mea detine 2.65 ha pamant pe care l-a cultivat astfel - 0.59 ha lucerna - 2.06 ha orzoaica va rog sa-mi spunrti daca este necesara depus ... (vezi toată discuția)
Venituri persoana aflata in intretinere ioannn ioannn Vreau sa platesc arenda anuala de 1000 lei unei doamne AFLATA IN INTRETINEREA fiului ei. Ea spune ca, cumpara multe medicamente scumpe cu preturi reduse sau ... (vezi toată discuția)
Norme de aplicare noul cod fiscal marti88 marti88 Buna ziua! Daca normele de aplicare al noului cod fiscal nu fac referire la un articol din codul fiscal, inseamna ca articolul respectiv a fost ... (vezi toată discuția)