avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... evidentele politiei
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

evidentele politiei

Cu ce ramai in evidentele politei daca ai avut un dosar penal solutionat prin impacarea partilor?
Cum se poate afla daca figurezi cu date in aceasta situatiee?Cui ar trebui sa ma adresez?
Cel mai recent răspuns: bodosep , utilizator 21:05, 20 Mai 2014
Puteti solicita certificat de cazier judiciar dar nu veti figura cu nimic, doar sancţiunile penale din hotărârile judecătoreşti rămase definitive, se inscriu.
Stiu ca in certificatul de cazier judiciar nu apare nimic, insa ma intereseaza daca politia in astfel de cazuri mai inregistreaza in evidentele operative date despre dosar sau alte mentiuni cu privire la ordonanta de clasare data dupa impacarea partilor. Banuiesc ca in partea activa a cazierului (evidentele operative) raman mentiuni cu privire la dosar.
Pe scurt as vrea sa aflu daca figurez in evidentele politiei cu mentiuni daca dosarul a fost solutionat cu impacarea partilor care inlatura raspunderea penala.
In functie de natura faptei ramane sau nu.
un dosar pentru inselaciune rezolvat prin impacarea partilor (suspect si parte vatamata) in fata organelor de cercetare penala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evidentele operative ale politiei bodosep bodosep Stie cineva cum as putea afla ce date sunt inregistrate in evidentele operative ale politiei cu privire la un dosar penal care a fost solutionat prin impacarea ... (vezi toată discuția)
Clasarea dosarului - cazier Ion2258 Ion2258 Buna ziua. As dori sa stiu daca dupa clasarea dosarului ramane pata in cazier, deoarece doresc sa dau la academia de politie si am nevoe de cazier curat. (vezi toată discuția)
Furt din supermarket, valoare 150 lei, consecinte Dew2017 Dew2017 Buna seara, prietenul meu cu permis de sedere(pe termen lung), cetatean moldovean a sustras bunuri in valoare de 150ron dintr-un supermarket. A fost prins in ... (vezi toată discuția)