Stie cineva cum as putea afla ce date sunt inregistrate in evidentele operative ale politiei cu privire la un dosar penal care a fost solutionat prin impacarea partilor in fata organelor de cercetare penala. Ma intreb daca prin inlaturarea raspunderii penale prin impacarea partilor mai raman date inregistrate in evidentele operative ale politiei. Cui ar trebui sa ma adresez sau ce documente ar trebui sa depun? Vreau sa ma angajez in MApN si stiu ca fac verificari specifice in evidentele politiei. Dk cineva ma poate ajuta inclusiv avocati va rog dati-mi mesaj privat, platesc serviciile oferite. Va multumesc.
Va multumesc pentru raspuns, in certificatul de cazier judiciar eliberat de politie nu apare nimic, insama intreb daca in evidenta operativa a politiei sunt mentiuni cu privire la dosar.
Am inteles ca as putea obtine o copie a cazierului daca depun o petitie dar nu prea sunt sigur ca voi obtine copia cazierului stiu ca in temeilul legii cazierului (art 20) copii de pe cazier se elibereaza doar institutiilor din sistemul de aparare ordine publica, instante etc.
Ati intalnit in practica astfel de modalitati? Va multumesc.