avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Evidentele operative ale politiei
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Evidentele operative ale politiei

Stie cineva cum as putea afla ce date sunt inregistrate in evidentele operative ale politiei cu privire la un dosar penal care a fost solutionat prin impacarea partilor in fata organelor de cercetare penala. Ma intreb daca prin inlaturarea raspunderii penale prin impacarea partilor mai raman date inregistrate in evidentele operative ale politiei. Cui ar trebui sa ma adresez sau ce documente ar trebui sa depun? Vreau sa ma angajez in MApN si stiu ca fac verificari specifice in evidentele politiei. Dk cineva ma poate ajuta inclusiv avocati va rog dati-mi mesaj privat, platesc serviciile oferite. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: bodosep , utilizator 19:30, 26 Mai 2014
chiar nimeni nu stie??? va rog o idee ceva
Impacarea partilor inlatura raspunderea penala.Nu exista mentiuni in cazierul judiciar.
Va multumesc pentru raspuns, in certificatul de cazier judiciar eliberat de politie nu apare nimic, insama intreb daca in evidenta operativa a politiei sunt mentiuni cu privire la dosar.
Am inteles ca as putea obtine o copie a cazierului daca depun o petitie dar nu prea sunt sigur ca voi obtine copia cazierului stiu ca in temeilul legii cazierului (art 20) copii de pe cazier se elibereaza doar institutiilor din sistemul de aparare ordine publica, instante etc.
Ati intalnit in practica astfel de modalitati? Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evidentele politiei bodosep bodosep Cu ce ramai in evidentele politei daca ai avut un dosar penal solutionat prin impacarea partilor? Cum se poate afla daca figurezi cu date in aceasta ... (vezi toată discuția)
Clasarea dosarului - cazier Ion2258 Ion2258 Buna ziua. As dori sa stiu daca dupa clasarea dosarului ramane pata in cazier, deoarece doresc sa dau la academia de politie si am nevoe de cazier curat. (vezi toată discuția)
Obtinere date din evidenta operativa a politiei bodosep bodosep Buna ziua, stie cineva care este modalitatea de obtinere a datelelor inregistrate in evidenta operativa a politiei? ma refer la acele date care nu se ... (vezi toată discuția)