avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... dispozitie curatela
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

dispozitie curatela

buna ziua, azi am primit o copie dupa dispozitia de curatela care nu este semnata si stampilata , este fara numar si cu greseli de dactilografiere. ce pot face? multumesc
Cel mai recent răspuns: Alin Paidiu , Avocat 18:54, 20 Mai 2014
Pentru erori puteti formula o cerere de indreptare erori materiale.442 cpc
Dvs. vi se comunica copii ale hotararilor care nu poarta semnatura magistratului. Daca aveti nevoie de stampila si semntura mergeti la instanta si solicitati eliberarea unei copii legalizate a hotararii astfel incat sa o puteti folosi in relatia cu autoritatile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indreptare eroare hoarare judecatoreasca madalina bobeica madalina bobeica Buna seara, Instanta de judecata trece gresit in hotarare cuantumul taxei de mediu si cheltuiala de judecata. Se poate formula cerere de indreptare eroare ... (vezi toată discuția)
Pentru o simpla stampila este nevoie de o cerere? raluk_s raluk_s buna seara, As avea o intrebare, daca ma puteti ajuta... Doresc sa imi schimb buletinu, la buletine mi s-a spus ca imi trebuie stampila pe sentinta ... (vezi toată discuția)
Copii legalizate hotarare judecatoreasca MagisterLudi MagisterLudi Buna ziua Datorita ajutorului primit pe acest site, am reuist sa depun cerere de indreptare eroare materiala in urma unei hotarari a Judecatoriei Sect. 5 ... (vezi toată discuția)