- un sef de compartiment vrea sa ii ia unui salariat subordonat
o Nota explicativa in legatura cu o fapta comisa
de acesta in timpul programului de lucru.
1. - seful de compartiment poate face acest lucru
fara a primi o Decizie interna
prin care directorul unitatii sa dispuna asa ceva ?
2. - luarea unei Note explicative nu echivaleaza
cu inceputul unei Cercetari disciplinare prealabile a acelui salariat ?
3. - daca de va da o Decizie de sanctionare pentru salariat,
daca salariatul o va contesta in instanta,
instanta nu va considera ca directorul unitatii
i-a aplicat o sanctiune ( de ex., cu avertisment scris )
fara sa se respecte procedura prealabila, etapele prevazute de lege ?
4. - instanta nu va anula acea Decizie de sanctionare
pt. asemenea motive ?
1. Notele de relaţii, referatele, notele explicative nu fac dovada efectuării cercetării prealabile. Aşadar, angajatorul trebuie să dovedească faptul că a convocat în scris salariatul, precizând obiectul, data, ora şi locul convocarii. (Curtea de Apel Iaşi, Secţia Litigii de Muncă şi Asigurări Sociale, Decizia nr. 99 din 26 februarie 2008, www.jurisprudenta.org)
2. In cazul avertismentului , nu este necesara cercetarea disciplinara, conform art.251 alin.1 C.mun.
3. Depinde de probatoriul administrat in cauza solutia instantei.
Avand in vedere ca baza de plecare a unei cercetari disciplinare o constituie referatul prin care se aduce la cunostinta angajatorului savarsirea unei abateri disciplinare, consider ca si pentru emiterea unei decizii de sanctionare cu avertisment este necesar un astfel de document.
Conflict munca
carmenstan
am fost plecata in strainatate in timpul concediului de odihna ,nu am reusit sa-mi rezolv poblemele familiale si am sunat la serviciu , la intelegere cu seful ... (vezi toată discuția)
Referat
lucica_claudia
Exemplu: Unui angajatt i se transmite verbal de catre responsabilul cu resursele umane ca trebuie sa dea nota explicativa in urma unui referat facut de catre ... (vezi toată discuția)