avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Avize pentru import si comercializare substante chimice
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Avize pentru import si comercializare substante chimice

Buna ziua,
Spuneti-mi va rog de ce avize am nevoie pentru a importa din UE si apoi vinde in Romania substante chimice pentru curatat suprafete metalice pe baza de acid clorhidric? Aceste substante sunt omologate in Germania, au certificat de conformitate.
Multumesc pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert PFA , Contabil 12:26, 4 Iunie 2014
Nu va trebuie avize
Doar, posibil, aviz de la mediu pt anumite substante. ( nu cunosc substantele ca sa zic daca trebuie neaparat)
Furnizorul dvs este raspunzator de marfa livrata ( certificat de conformitate, fise de securitate ... )

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce spune legea despre detinerea acid azotic? ipop72 ipop72 daca se poate sa-mi oferiti niste linkuri cu ceea ce prevede legea despre detinerea de acizi azotic,clorhidric...VA MULTUMESC MULT! (vezi toată discuția)
Buna seara ,domnule popa gheorghe an calitate dumneavoastra de ... marian39 marian39 Buna seara ,Domnule POPA GHEORGHE an calitate dumneavoastra de cunoscator al legislatie an vigoare de produse si substante interzise va rog frumos sa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua unde pot gasi lista cu substantele toxice interzise ... panseluta1234 panseluta1234 Buna Ziua unde pot gasi lista cu SUBSTANTELE TOXICE interzise (nu lista cu substantele chimice periculoase)? si aicea fac referire la Art. 359 Noul Cod Penal ... (vezi toată discuția)