avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Prelungire contracte de inchiriere pentru spatiile cu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Prelungire contracte de inchiriere pentru spatiile cu destinatia de de locuinte din proprietatea statului


Contractele de inchiriere pentru spatiile cu destinatia de locuinte , din proprietatea statului sau a unitatilor administrativ teritoriale , a caror durata a fost reglementata prin Ordonanta de urgenta 44/ 13.05.2009 , au expirat la data de 19 mai 2014 ( au fost prelugite pe o perioada de 5 ani ) . Am urmarit daca a aparut o ordonanta prin care sa se prelungeasca termenul dar nu am gasit . Va rog , sa ma indrumati daca aveti stiinta de aparitia unei legi sau ordonate prin care aceste contracte se pot prelungi .
Cel mai recent răspuns: janelo , utilizator 09:05, 23 Mai 2014
Deocamdata nu a aparut nimic in sensul prelungirii contractelor, dar din cate cunosc au fost incasate chirii pentru intreaga luna mai, ceea ce inseamna ca locatorul a mers pe tacita relocatiune, desi contractele au fost pe perioada determinata .
Multumesc mult . Urmaresc daca apare ceva in sensul prelungirii acestor contracte de inchiriere .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O.u.g. nr. 26 din 27 august 2019, prelungire contracte locative chiriasi si art. 1810 cod civil Alexantru80 Alexantru80 Buna ziua, locuiesc in Centrul Istoric in Bucuresti si am fost la A.F.I. sa prelungesc contractul de inchiriere conform O.U.G. 26 din 27 august 2019, si mi-au ... (vezi toată discuția)
Tacita relocatiune -contracte intre profesionisti _rog raspuns Maria-Criss Maria-Criss Buna ziua, Am semnat un contract de chirie (am calitatea de chirias) in martie 2012, valabil pana in martie 2013 (1 an). Nu am vrut sa mai semnez ... (vezi toată discuția)
Prelungire contract inchiriere prin relocatiune tacita mariadan7 mariadan7 Bunicul a fost proprietarul unui spatiu comercial pe care l-a inchiriat pe trei ani, incepand cu 1954. A semnat un contract de inchiriere cu o Cooperativa de ... (vezi toată discuția)