avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Inregistrare discount comercial
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Inregistrare discount comercial

Buna ziua!

As dori sa va intreb cum pot inregistra discountul comercial la prestarile de servicii?
inteleg ca, de exemplu, la achizita de marfuri discountul comercial diminueaza valoarea marfurilor, dar la prestarea de servicii?

Cu multumiri!
Cel mai recent răspuns: mariana_paun , utilizator 21:59, 28 Mai 2014
Idem
Ca doar nu va anunta ca ofera discount dupa redactarea facturii si inregistrarea ei in contabilitate !
Discountul genereaz in fapt pretul final de contract, facturare, etc.
Ultima modificare: Miercuri, 21 Mai 2014
legalmgm, utilizator
se ofera discount de fidelitate pe baza cardului de fidelitate, evidentiat separat pe factura, atat la vz marfuri cat si la prestari de servicii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre factura cu discount ana_abo ana_abo Buna dimineata tuturor! Ce parere aveti despre urmatoarea situatie, cum este corect a se inregistra? In apr, mai iul 2010 am luat marfa de la o societate mai ... (vezi toată discuția)
Discount scorus69 scorus69 Buna ziua va rog sa mi spuneti daca la o factura am discount ,pe NIR cum trec discountul si in contabilitate cum il inregistrez ,totalul la factura in contul ... (vezi toată discuția)
Reduceri comerciale - omf 1752/2005 flo8200 flo8200 La art. 54, alin. (2) scrie: 'Reducerile comerciale acordate de furnizor nu fac parte din costul de achizitie. Sa intelegem de aici ca daca furnizorul imi ... (vezi toată discuția)