avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 721 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale IMM
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

IMM

Suntem o sociatate italiana si vrem sa stim daca pentru a participa la licitatii publice in Romania, perntru a ne inscrie in categoria IMM trebuie sa respectam aceleasi conditii ca pentru societatile romanesti:
- numar mediu anual de salariatimai mic de 250;
- cifră de afaceri anuală netă de până la 50 milioane euro, echivalent în lei, sau active totale care nu depăşesc echivalentul în lei a 43 milioane euro, conform ultimei situaţii financiare aprobate. Prin active totale se înţelege active imobilizate plus active circulante plus cheltuieli în avans?
Va multumesc mult.

astept de doua zile un raspuns dar se pare ca nu prea doriti sa imi raspundeti............................
Ultima modificare: Joi, 7 Mai 2009
Tiganescu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Tiganescu , utilizator 19:25, 22 Mai 2009
Societatea este inmatriculata in Italia sau doar are capital italian?
suntem firma italiana, deocamdata...nu suntem obligati sa ne deschidem punct de lucru in romania pentru a participa la licitatii
in sfarsit imi scrie cineva

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce este un imm? SandraAlexandra SandraAlexandra Buna, am o intrebare, ce este mai exact un IMM, ce inseamna mai exact , numar de IMM la nivel judetean /100 de lucuitori < 4 sau >=4 (vezi toată discuția)
Clasificarea imm-urilor teodor82 teodor82 Buna ziua. Va rog sa ma indrumati catre cadrul legislativ care reglementeaza clasificarea IMM-urilor. Va rog sa imi confirmati faptul ca o intreprindere cu ... (vezi toată discuția)
Hg 274/15.05.2013 marianrus62 marianrus62 Sunt eligibile microintreprinderile pentru ajutorul de minimis conform HG 274/2013 ? (vezi toată discuția)