avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Proiect cu fonduri europene prin proprietatea mea?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Proiect cu fonduri europene prin proprietatea mea?

este posibil ca un proiect cu fonduri europene , masura 1.2.5 Modernizarea drumurilor de exploatare a comunei respective sa aiba o portiune prin curtea proprietatii mele? pt acest motiv nu am primit certificatul de urbanism sa-mi ingradesc proprietatea conform contractului de vinzare cumparare, a cartii funciare.Multumesc...

Alte discuții în legătură

Ajutor! primarul vrea drum prin proprietatea mea! lucica3 lucica3 Am o proprietate de 2500 m intr-o comuna, fosta locatie ferma , obtinuta la licitatie de la un lichidator cu acte in regula si carte funciara; stiu ca primarul ... (vezi toată discuția)
Acces la drum national afectat. problema expropriere bitza07 bitza07 Buna ziua, am o problema legata de accesul proprietatii mele la DN6. In urma modernizarii acestuia nivelul drumului s-a ridicat in asa fel incat accesul la ... (vezi toată discuția)
Doresc infintarea unei ferme pentru cresterea ovinelor descartees20 descartees20 1.Cu ce sunt avantajat daca accesez fonduri europene? 2Cui ma pot adresa sa fiu indrumat? Mentionez ca sunt din Judetul Mehedinti si daca este cineva ... (vezi toată discuția)