avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Ajutor! Primarul vrea drum prin proprietatea mea!
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Ajutor! Primarul vrea drum prin proprietatea mea!

Am o proprietate de 2500 m intr-o comuna, fosta locatie ferma , obtinuta la licitatie de la un lichidator cu acte in regula si carte funciara; stiu ca primarul ar fi vrut sa o ia el pentru ca are citeva zeci de hectare de teren in spatele acestei ferme care este neingradita si se trece prin ea pt a ajunge mai rapid la terenurile d-l primar.Am solicitat certificat de urbanism in vederea ingradirii si am primit o adresa prin care ni se aduce la cunostinta ca documentatia care a stat la baza vinzarii din 2011 are cica alte limite acum deoarece pe proprietatea mea s-a facut un proiect de" modernizare drumuri de exploatare " pe masura 1.2.5.si ma invita "la negocieri" la primarie. Care e urmatorul pas pe care sa-l fac pt a-mi apara proprietatea de interesul personal al d-lui primar?Mentionez ca acesul la terenurile din spatele fermei se poate face pe un drum marcat pe hartile cadastrale la maxin 200 m de ferma mea.
Cel mai recent răspuns: lucica3 , utilizator 21:30, 9 Iunie 2013
Pentru a fi vorba de modernizare drumuri de exploatare, trebuie ca drumul sa existe la acest moment. In cazul Dumneavoastra se pare ca nu exista. Asadar Dl Primar urmareste altceva....Fiti cu bagare de seama.Oricum va trebui la un anumit moment sa va comunice in mod oficial intentiile sale, daca acestea va privesc si pe Dumneavoastra, situatie in care de la momentul comunicarii acelor acte veti avea posibilitatea sa va exprimati punctul de vedere.
Domnule avocat , va multumesc mult pt raspuns, dar v-as ramine indatorata daca mi-ati recomanda ce pas sa fac in continuare : un process de granituire sau sa reclam ca nu mi-a dat certificate de urbanism?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proiect cu fonduri europene prin proprietatea mea? lucica3 lucica3 este posibil ca un proiect cu fonduri europene , masura 1.2.5 Modernizarea drumurilor de exploatare a comunei respective sa aiba o portiune prin curtea ... (vezi toată discuția)
Dreptul de proprietate - imprejmuirea unui teren lucica3 lucica3 Am achizitionat o mica ferma de 2500 mp la licitatie.Are schita , are carte funciara, cu vecini clari.In realitate intre noi si o ferma cu care ne invecinam a ... (vezi toată discuția)
Certificat de urbanism - drum de servitute insuficient raluca1st raluca1st Buna ziua As avea nevoie de un sfat in problemele pe care le-am intampinat in incercarea de a obtine certificat de urbanism pentru un teren aflat in zona ... (vezi toată discuția)