avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1016 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... dreptul de proprietate - imprejmuirea unui teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

dreptul de proprietate - imprejmuirea unui teren

Am achizitionat o mica ferma de 2500 mp la licitatie.Are schita , are carte funciara, cu vecini clari.In realitate intre noi si o ferma cu care ne invecinam a aparut in decursul timpului un drum de 18 m latime care face parte din proprietatea mea, drum folosit pt a deservi niste vii din spatele fermei mele, dar care nu apare nici la Oficiul de cadastru , nicaieri, stirbindu-mi mult din proprietate (500mp). La primarie , d-l primar zice sa las drumul ( are si el vie in spatele fermei mele si se foloseste de acel drum , desi este un alt drum oficial pe care se poate ajunge la acele terenuri , mai mult nu-mi aproba cererea de costructie a gardului prin care sa-mi imprejmuiesc proprietatea...ce trebuie sa fac si cui trebuie sa ma adresez pt a rezolva situatia si sa pot sa-mi construiesc gardul ? Primarul zice ca are in plan sa asfalteze acel drum printr-un proiect european, ceea ce nu pot crede deoarece nu e firesc sa faci un proiect pe ceva ce nu iti apartine..eu cred ca e vorba doar de interesul lui personal.Noi platim impozit pt tot terenul , inclusiv drum..Multumesc
Cel mai recent răspuns: Carmen Muraru , Avocat 10:48, 13 Iunie 2012
trebuie sa-i dati in judecata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incalcarea si distrugerea proprietatii sienna sienna de doi ani de zile doresc sa imi construiesc un gard in jurul unei proprietati dobandite in urma unei vanzari-cumparari in 2005.Actul a fost facut in baza unui ... (vezi toată discuția)
Ajutor! primarul vrea drum prin proprietatea mea! lucica3 lucica3 Am o proprietate de 2500 m intr-o comuna, fosta locatie ferma , obtinuta la licitatie de la un lichidator cu acte in regula si carte funciara; stiu ca primarul ... (vezi toată discuția)
Mi-a fost demolat gardul pentru largire drum fara sa fiu instiintat raigas raigas Am o casa de vacanta iar in zona se fac lucrari pentru asfaltare, proiectul tine de consiliul judetean. Ieri mi-a fost demontat gardul fara sa primesc niciun ... (vezi toată discuția)