Am achizitionat o mica ferma de 2500 mp la licitatie.Are schita , are carte funciara, cu vecini clari.In realitate intre noi si o ferma cu care ne invecinam a aparut in decursul timpului un drum de 18 m latime care face parte din proprietatea mea, drum folosit pt a deservi niste vii din spatele fermei mele, dar care nu apare nici la Oficiul de cadastru , nicaieri, stirbindu-mi mult din proprietate (500mp). La primarie , d-l primar zice sa las drumul ( are si el vie in spatele fermei mele si se foloseste de acel drum , desi este un alt drum oficial pe care se poate ajunge la acele terenuri , mai mult nu-mi aproba cererea de costructie a gardului prin care sa-mi imprejmuiesc proprietatea...ce trebuie sa fac si cui trebuie sa ma adresez pt a rezolva situatia si sa pot sa-mi construiesc gardul ? Primarul zice ca are in plan sa asfalteze acel drum printr-un proiect european, ceea ce nu pot crede deoarece nu e firesc sa faci un proiect pe ceva ce nu iti apartine..eu cred ca e vorba doar de interesul lui personal.Noi platim impozit pt tot terenul , inclusiv drum..Multumesc