avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... COPIL CU HANDICAP
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

COPIL CU HANDICAP

AM URMATOAREA SITUATIE: FAMILIE BIPARENTALA CU 3 COPII SUB 18 ANI, DOI DIN ACESTIA FRECVENTEAZA CURSURILE SCOLARE IAR UNUL DIN EI ,COPIL CU GRADUL II DE HANDICAP A TERMINAT VIII CLASE SI NU MAI VRECVENTEAZA CURSURILE SCOLARE.
ESTE LEGAL CA FAMILIA SA BENEFICIEZE IN CONTINOARE DE ALOCATIE DE SUSTINERE A FAMILIEI SAU NU MAI BENEFICIAZA DE ACESTE DREPTURI?

Alte discuții în legătură

Alocatia de stat pentru copil de la scoala speciala David009 David009 Buna, as dori sa va intreb daca o fetita nevezatoare, in varsta de 19 ani, in prezent, are dreptul la alocatie. A inceput clasa I la varsta de 11 ani si a ... (vezi toată discuția)
Alocatia pentru cei de 18 ani. ghebe ghebe Am terminat 10 clase si 1 an am fost plecata din tara cu parintii.Am venit inpoi,mam inscris in clasa a 11 a si am implinit 18 ani. Mai beneficiez de alocatie? (vezi toată discuția)
Alocatie de stat pentru copil miilan miilan Buna seara, Am urmatoarea situatie: Sunt cetatean roman si lucrez in Statele Unite. Sunt casatorita cu un cetatean american. In mai 2008 am nascut un copil ... (vezi toată discuția)