avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alocatia pentru cei de 18 ani.
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alocatia pentru cei de 18 ani.

Am terminat 10 clase si 1 an am fost plecata din tara cu parintii.Am venit inpoi,mam inscris in clasa a 11 a si am implinit 18 ani. Mai beneficiez de alocatie?
Cel mai recent răspuns: Carmen Muraru , Avocat 06:35, 29 Septembrie 2009
Trebuie sa va ineresati la secretariatul scolii dvs. Normal ar fi sa beneficiati de alocatie.
"Beneficiaza de alocatie de stat pentru copii toti copiii pana la implinirea varstei de 18 ani"
Am citat de pe site-ul Ministerului Muncii, dati si dvs cautare cu "alocatie de stat pentru copii" si veti afla tot ceea ce va intereseaza.
Cererile pentru alocatie se depun la secretariatul scolii. Ei le transmit mai departe.
O sa primiti si din urma.
da.pana termini liceul, cursuri de zi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara..ma confrunt cu o problema, am implinit varsta de ... RicardoGeorge RicardoGeorge Buna seara..ma confrunt cu o problema, am implinit varsta de 18 ani in luna Martie a acestui an, in momentul respectiv eram in clasa a 11 a la Liceul Tehnic ... (vezi toată discuția)
Alocatie, dupa 18 ani! Laurr Laurr Buna ziua! Copilul meu , peste 2 luni v-a implini 18 ani,dar este in clasa x-a,poate primi alocatia pana la terminarea liceului? Care este procedura,ce acte ... (vezi toată discuția)
Alocatie pentru copii peste 18 ani MrRadu MrRadu Implinesc incurand 18 ani si as vrea sa stiu ce acte sunt necesare pentru a primi alocatia in continuare. Mentionez ca sunt elev la liceu in clasa a 11-a ... (vezi toată discuția)