avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Vanzarea unei SRL
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Vanzarea unei SRL

daca sunteti amabil sa-mi spuneti ,daca vand un SRl predau ultima balanta si bilantul anului 2013 sau mai predau alte acte ?
Multumesc pentru raspuns
Cel mai recent răspuns: bartimaria , utilizator 08:52, 29 Mai 2014
Predati toate actele.
De vandut vindeti "partile sociale".
Vanzarea partilor sociale se face prin contract de cesiune in forma autentica. In acel contract trebuie sa mentionati toate actele ce se predau noului detinator (toate inseamna chiar toate)
Multumesc frumos pentru raspuns !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obiecte de inventar firma care s-a vandut catadiac catadiac Am vandut o firma prin sistemul de suplimentare de capital si m-am retras ramanand cumparatorul asociat unic. Firma era infiintata de 2 ani si a avut ... (vezi toată discuția)
Vanzare firma Almaro_1 Almaro_1 Buna ziua Stiu ca sa mai discutat despre acest subiect dar poate intre timp legislatia s-a mai schimbat si nu vreau sa fac o nelegalitate Am o firma care ... (vezi toată discuția)
Ce diferenta este intre retractul litigios si cesiunea de drept litigios ? muraruelena muraruelena ce diferenta este intre retractul litigios si cesiunea de drept litigios ? - sunt unic mostenitor - am probleme si nu pot sa fac acum mostenirea - pana a ... (vezi toată discuția)