avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1048 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Bani virati eronat de un datornic
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Bani virati eronat de un datornic

buna ziua,
o firma mi-a virat in cont o suma de 890 lei.suma a fost virata eronat, contul meu dar numele altei persoane.
problema este ca si respectiva firma are sa imi plateasca comisioane de vreo 4000 de lei.
acum dumnealor solicita sa le returnez suma de bani pe care dinsii considera ca i-au virat eronat.
este legal sa faca acest lucru avand in vedere ca si dumnealor au la mine datorie?
ce pot face in acest sens?
multumesc
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert PFA , Contabil 17:33, 22 Mai 2014
Sa nu le mai dati inapoi.... :)
Aveti de incasat o suma, ei au virat...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poti fi obligat sa returnezi o suma de bani care a intrat gresit in contul tau bancar? iunana iunana Buna, Va rog mult daca ma puteti ajuta cu un raspuns la o problema, m-am trezit cu niste bani in contul bancar de la o firma cu care nu mai am legatura, nu ... (vezi toată discuția)
Plata gresita cu op sorynagabryela sorynagabryela Buna ziua! Am si eu o problema, daca ma puteti ajuta cu un sfat. O societate a platit printr-o banca x o plata catre un furnizor. In OP a trecut ... (vezi toată discuția)
Transfer gresit de bani FFeri FFeri Din gresesla am virat a suma de bani pe contul unei firme cu care mai demult am colaborat, dar care acum se afla in faliment.mentionez, ca nu am avut datorii ... (vezi toată discuția)