avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... CAMPANIE ELECTORALA
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

CAMPANIE ELECTORALA

Ma poate ajuta cineva cu o mica informatie?
As vrea sa stiu daca in ziua cand nu se mai poate face campanie electorala ( cum e sambata asta) precum si in ziua votului (respectiv duminica asta) s-ar mai putea publica un articol pe facebook usor denigrator la adresa competitorilor si unul pozitiv la adresa candidatului :)
Cel mai recent răspuns: legalmgm , utilizator 19:35, 22 Mai 2014
In principiu, mediu virtual (internetul) este liber (intelege chiar anarhic), asa ca nu vad cine ar putea interzice un astfel de mecanism si mai rau, cine le va putea sanctiona (bineinteles daca nu sunt calomnii evidente).
Dvs. aveti deja scrise articolele si vreti sa stiti daca riscati ceva postandu-le ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mizeria electorala din fiecare an continua intr-o veselie ! Radu Gabrian Radu Gabrian Ca de obicei , cu ocazia oricaror alegeri , persoane mai mult sau mai putin anonime , ne trimit mesaje electorale , in favoarea unora dintre candidati sau in ... (vezi toată discuția)
Legislatie electorala si informatii generale despre alegeri george-neagu george-neagu Pentru ca suntem in an electoral si intrebarile legate de alegeri (ale celor care ar dori sa candideze sau ale votantilor) sunt din ce in ce mai multe, am ... (vezi toată discuția)
Injurii și defăimare pe rețelele de socializare. unde mă pot adresa ca să fie luate măsuri împotriva autorului? S.Georgeta S.Georgeta Buna ziua De mai bine de o luna ma confrunt cu o situatie foarte neplacuta pentru mine. Sunt persoana jurídica si un anumit domn pe care nu il cunosc ... (vezi toată discuția)